Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 'MURICAΝΟΣ!

Σήμερα οι συμπαθέστατοι Αμερικάνοι  εξέλεξαν πλανητάρχη ένα άτομο χωρίς σαφές οικονομικό πλάνο, που τα μόνα πράγματα που έχει να πει είναι για τον "κίνδυνο των μεταναστών", που απορρίπτει (παρά τα στοιχεία) το φαινόμενο του θερμοκηπίου ως Κινέζικη συνωμοσία για να μειωθεί η ανταγωνιστικότητα της Αμερικανικης οικονομιας, και που ανέβηκε ψηλά ξεζουμίζοντας επιχειρήσεις και φτάνοντάς τες στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Για να μην αναφερθούμε στις ιδιοτροπίες και την ανισορροπία του, ή την επιμονή του στη κατάργηση του obamacare (της μόνης κίνησης Αμερικανου προεδρου που βοηθάει ουσιωδώς τους μη-έχοντες), ή τις δηλώσεις υπέρ της χρήσης πυρηνικών όπλων, ή τις άπειρες αρλούμπες που έχει πετάξει κατά καιρούς...

Αλλά τι να περιμένεις από έναν λαό που σε ποσοστό 42% πιστεύει ότι η γη δημιουργήθηκε πριν 6000 χρόνια; Όσο πιο βλάκας, τόσο πιο ακροδεξιός.

Μέχρι πρότινος θεωρούσα ότι οι Έλληνες είναι ο ηλιθιότερος λαός της δύσης -διατηρώντας κάποιες επιφυλάξεις για τους Αμερικάνους ουγκα ουγκα. Τώρα ξέρω με σιγουριά πως δεν έχουμε εμείς τα πρωτεία της βλακείας.

Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι 'muricάνος!

ΥΓ: Και η Κλίντον σκατά είναι, αλλά το μη χείρον βέλτιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου