Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Δείτε πόσο ηλίθιος είναι ο Τζήμερος.

Θάνος Τζήμερος, όπως λέμε John von Neumann!

Ο άνθρωπος (λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα) που πρότεινε ως λύση στο πρόβλημα της ανεργίας οι άνεργοι να γίνουν επιχειρηματίες!
Ο άνθρωπος που απέδωσε τις ναζιστικές σφαγές σε βάρος αμάχων στους ΕΛΑΣίτες επειδή προκάλεσαν την αντίδραση των ναζί αντιστεκόμενοι (σαν να σου σπάει ένας τραμπούκος τα δόντια και να το αποδίδουν σε εσένα επειδή αντέδρασες στις φάπες του)!
Ο άνθρωπος που φαντασιώνεται πως είναι ευφυής ενώ δεν έβγαλε ούτε μια ΑΣΟΕΕ την εποχή των αιώνιων φοιτητών και ενώ υπερασπίζεται ανοιχτά τα συμφέροντα των φραγκάτων ζητιανεύοντας ψήφους από τους φτωχούς!
Ο άνθρωπος που φαντασιώνεται πως είναι... ορθολογιστής ενώ γράφει... αυτά που γράφει στο facebook!

Ο υπερευφυής αυτός, έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ νοημοσύνης με αυτό το άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται πως το οχτάωρο οφείλεται στο ότι... τα αφεντικά ήθελαν να προσελκύσουν καλύτερους εργάτες αντί των αγώνων της Αριστεράς.

Ο τρισμέγιστος αυτός ορθολογιστής παρέβλεψε ότι αν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόταν να τους το επιβάλλει ο νόμος, ότι πριν καθιερωθεί με νόμο ο κόσμος δούλευε 12ωρα και 14ωρα, ότι ο εργοδότης μεγιστοποιεί το κέρδος του όταν η αναλογία μισθού/ωρών εργασίας του εργαζομένου ελαχιστοποιείται. Είπαμε, Τζήμερος είν'αυτός.

Παρέβλεψε όμως και ότι σε έναν από τους συνδέσμους που κοτσάρει για να "τεκμηριώσει" το "επιχείρημά" του, (και συγκεκριμένα αυτόν) φαίνεται ξεκάθαρα πως το οχταωρο άρχισε να εφαρμόζεται μεταξύ 1918-1920 στις περισσότερες χώρες, όταν η Οκτωβριανή επανασταση ήταν ακόμα πρόσφατη και φοβόντουσαν άλλες αντίστοιχες στις υπόλοιπες χώρες -κάτι που αν μη τι άλλο τεκμηριώνει πληρέστατα πως το 8ωρο οφείλεται ακριβώς στους κομμουνιστές και το φόβο που είχαν τα αφεντικά για αυτούς. Ούτε καν διάβασε τα κείμενα που επικαλείται ως τεκμηρίωση.

Γεια σου Τζήμερε τζιμάνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου