Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ο ψυχασθενής με το όνομα "Γιάννης Μπέζος"

Στις 2-3 ντουζίνες ηθοποιίσκων που βλέπουμε στα ελλαδικά βοθροκάναλα επειδή ήξεραν τα κατάλληλα άτομα ή "δόθηκαν" (ελπίζω να με διαβάζουν ενήλικες) σε αυτά, ενώ χιλιάδες πραγματικά Ταλαντούχοι ηθοποιοί χαραμίζονται σε συνοικιακά θεατρα επειδή δεν είναι αρκετά μπασμένοι στα κυκλώματα, ο ψυχασθενής με το όνομα "Γιάννης Μπέζος" έχει ξεχωριστή θέση.

Ξεχωριστή θέση, αλλά όχι για το ανύπαρκτο ταλέντο του. Σε όλες μα όλες τις σκουπιδοσειρές που έτυχε να τον δω κάνει τον καραγκιόζη ή την αδερφή (κάποιες πολύ κακιασμένες γλώσσες θέλουν κάθε ηθοποιό να παίζει καλύτερα τις πλευρές του εαυτού του), και το δήθεν "ταλέντο" που του αναγνωρίζει ο κόσμος είναι στα ίδια μήκη κύματος με το "χιουμορ" του Μαρκου Σεφερλη. Όσο είναι αστείος ο Σεφερλής, άλλο τόσο είναι καλός ηθοποιός ο Μπέζος. Το να έχεις ηλίθιους που σε χειροκροτάνε επειδή πλήρωσαν ακριβά για το εισιτήριο και δεν θέλουν να παραδεχτούν πως πήγαν χαμένα τα λεφτά δεν σε καθιστά ταλαντούχο.

Έχει ξεχωριστή θέση για τον καταγέλαστο ναπολεοντισμό με τον οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει τα σύνδρομα κατωτερότητας που αισθάνεται βλέποντας άγνωστους ηθοποιούς να παίζουν καλύτερα τους ρόλους που του δίνονται. Τα σύνδρομα κατωτερότητας που αισθάνεται κάθε μέτριος, μόνο που ο εν λόγω προσπαθεί απεγνωσμένα να τα ξεπεράσει παίζοντας (εξίσου μέτρια με τους άλλους ρόλους του πλην του καραγκιόζη και της αδερφής) τη δήθεν "αριστοκράτισσα" που "στραβώνει" όταν της μιλάνε ή έστω τη κοιτάζουν άτομα από κατώτερα κοινωνικά στρώματα.

Ο ψευτοναπολεοντισμός του κώλου έφτασε στο αποκορύφωμά του με το πρόσφατο ξεφτιλίκι του να αρχίσει να φωνάζει από τη σκηνή σε γυναίκα που τον έβγαλε φωτογραφία. Ο θλιβερός καραγκιοζάκος της μετριότητας φέρθηκε σαν να ήταν η πρώτη φορά που τον έβγαλαν φωτογραφία -δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία του στο ιντερνετ και συνιστούσε παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων.

https://www.athensmagazine.gr/article/gossip/400581-tragikos-giannhs-mpezos-h-aparadekth-kinhsh-poy-pagwse-toys-pantes

Ο ψυχασθενής με το όνομα "Γιάννης Μπέζος" θα αρπάξει μήνυση και αγωγή που θα είναι όλη δική του, και μετά χαράς θα πάμε όλοι μάρτυρες να καταθέσουμε εναντίον του. Ας κάνει τώρα στο δικαστήριο τον καραγκιόζη μήπως και τον λυπηθεί.

Με αφορμή του παρόν θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους ψ υ χ α σ θ ε ν ε ί ς να παίρνουν την α γ ω γ ή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου